fbpx
BELLAMYPLEIN 51
AMSTERDAM
020- 2181775
/KANARIECLUB
MON. - THURS.:   09.00 - 23.00
FRIDAY: 09.00 - 01.00
SATURDAY: 11.00 - 01.00
SUNDAY: 11.00 - 23.00
to work, eat & entertain together
‘Momenteel serveren wij het menu van Foodhallen Amsterdam’ ‘Openingstijden: 12.00-23.00’’

Flexwerken

Zin in een dagje geheel zorgeloos flexen? Voor € 15,-stellen de behulpzame kanaries een pakket samen dat bestaat uit een flesje water, een stuk fruit, een kladblok met potlooden een hapje en een drankje; de laatste twee hangen af van het tijdstip waarop er geflext gaat worden. Ben je in de ochtend productiever? Dan kun je kiezen uit koffie of thee en kwark met rood fruit (ontbijt) en granola of flatbread met o.a. mango hummus en wortelsalade(lunch).In de (na)middag kies je voor het flatbread of een mix van bites en krijgen thee en koffie concurrentie van een glas wijn of bier.

Reserveer een flexplek

Je kunt bij ons een flexwerk plek reserveren voor in de ochtend/middag van 09.00 uur t/m 14.00 uur en in de middag/avond van 14.00 uur t/m 19.00 uur. Een flexplek reserveer je door een e-mail te sturen naar tweet@kanarieclub.nl Vermeld in de mail je naam, telefoonnummer, dag + tijd en de keuze van je flexwerkpakket. Een van de medewerkers zal dan contact met je opnemen en je verdere uitleg geven over de flexplekken.

Flexwerken

Zin in een dagje geheel zorgeloos flexen? Voor € 15,-stellen de behulpzame kanaries een pakket samen dat bestaat uit een flesje water, een stuk fruit, een kladblok met potlooden een hapje en een drankje; de laatste twee hangen af van het tijdstip waarop er geflext gaat worden. Ben je in de ochtend productiever?

Dan kun je kiezen uit koffie of thee en kwark met rood fruit (ontbijt) en granola of flatbread met o.a. mango hummus en wortelsalade(lunch).In de (na)middag kies je voor het flatbread of een mix van bites en krijgen thee en koffie concurrentie van een glas wijn of bier.

Reserveer een flexplek

Je kunt bij ons een flexwerk plek reserveren voor in de ochtend/middag van 09.00 uur t/m 14.00 uur en in de middag/avond van 14.00 uur t/m 19.00 uur.

Een flexplek reserveer je door een e-mail te sturen naar tweet@kanarieclub.nl Vermeld in de mail je naam, telefoonnummer, dag + tijd en de keuze van je flexwerkpakket. Een van de medewerkers zal dan contact met je opnemen en je verdere uitleg geven over de flexplekken.